Tipe Tradisional

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Tipe Tradisional

  • Lampu Jalan Surya 60w Kabeh Ing Siji

    Lampu Jalan Surya 60w Kabeh Ing Siji

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 60W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • Lampu Jalan Surya 80w Kabeh Ing Siji

    Lampu Jalan Surya 80w Kabeh Ing Siji

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya lampu: 80W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • Lampu Jalan Surya 100w Kabeh Ing Siji

    Lampu Jalan Surya 100w Kabeh Ing Siji

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 100W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • 20W Mini Kabeh Ing Siji Solar Street Light

    20W Mini Kabeh Ing Siji Solar Street Light

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 20W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • 35W Mini All In One Solar Street Light

    35W Mini All In One Solar Street Light

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya lampu: 35W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • Lampu Jalan Surya 30w Kabeh Ing Siji

    Lampu Jalan Surya 30w Kabeh Ing Siji

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya lampu: 30W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • Lampu Jalan Surya Terpadu 30-100W

    Lampu Jalan Surya Terpadu 30-100W

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 30W-100W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • 10W Mini All In One Solar Street Light

    10W Mini All In One Solar Street Light

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 10W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • Lampu Jalan Surya 40w Kabeh Ing Siji

    Lampu Jalan Surya 40w Kabeh Ing Siji

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 40W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • Lampu Jalan Surya 50w Kabeh Ing Siji

    Lampu Jalan Surya 50w Kabeh Ing Siji

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya lampu: 50W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita