News

Produsen Lampu Jalan Surya Terpadu Kabeh Ing Siji

Kabar

  • How to maintain the integrated solar street light equipment

    Cara njaga peralatan lampu jalan surya terpadu

    Pole lampu dalan solar terpadu umume nuduhake jinis piranti cahya anyar sing kasusun saka kutub kolom baja ing ndhuwur 15 meter lan pigura cahya gabungan daya dhuwur.Iki kalebu wadhah lampu, listrik lampu internal, awak rod lan bagean dhasar.Lampu jalan surya terintegrasi dilengkapi ...
    Waca liyane
  • Anti-theft measures for solar street lights

    Langkah-langkah anti-maling kanggo lampu jalan surya

    Ing akeh lingkungan ruangan, baterei lan panel cahya werna solar asring dicolong amarga pengawasan lax, sing ora mung mengaruhi cahya normal, nanging uga nyebabake akeh kerugian properti sing ora perlu.Dadi, apa langkah-langkah anti-maling sing relevan nalika ngadhepi maling saka wektu kanggo wektu?1. Sola...
    Waca liyane
  • Why not install integrated solar street lights on highways?

    Napa ora nginstal lampu jalan surya terpadu ing dalan gedhe?

    Kaping pisanan, biaya nginstal lampu jalan ing dalan gedhe Iku gampang dimangerteni biaya dhuwur kanggo nginstal lampu jalan ing jalan tol.Jarak instalasi lampu jalan umume 30-40 meter (mesthi, jarak tartamtu gumantung saka kahanan nyata).Yen lampu dalan...
    Waca liyane
  • The necessity of integrated solar street lights for new rural construction

    Keperluan lampu jalan surya terpadu kanggo konstruksi deso anyar

    Apa lampu jalan surya pedesaan sing anyar?Saiki pembangunan deso anyar wis rampung.Pambangunan deso anyar iku kanggo ngganti prasarana sing ora apik, lingkungan urip sing ora apik lan penghasilan petani sing sithik ing deso lawas.Ing infrastruktur, panjaluk lampu jalan ...
    Waca liyane
  • What are the features of the integrated solar street light controller

    Apa fitur saka controller cahya werna solar terpadu

    Ing sistem lampu jalan surya terpadu, pengontrol nduweni peran penting.Nemtokake kapan kudu nguripake lampu, dawa cahya lan padhang, lan liya-liyane, nanging uga nduweni peran kanggo nglindhungi kabeh sistem, ngawal lan nggawe lampu jalan surya terpadu.Dheweke...
    Waca liyane
  • Whether the continuous rainy weather has an impact on the solar street light

    Apa cuaca udan sing terus-terusan duwe pengaruh ing lampu jalan surya

    Konversi energi cahya werna solar nuduhake konversi suryo srengenge menyang listrik dening panel solar, nanging lingkungan lan owah-owahan cuaca kanthi cepet, mesthi ana cuaca udan, sawetara kaping utawa panggonan utawa malah terus udan dina, banjur cahya werna solar. bisa pake norma...
    Waca liyane
  • How to maintain integrated solar street lighting equipment

    Carane njaga peralatan cahya werna solar terpadu

    Lampu kirim lampu dalan energi surya terpadu umume nuduhake piranti cahya anyar sing kasusun saka kiriman lampu kolom baja ing ndhuwur 15 meter lan pigura lampu gabungan daya dhuwur.Iki kasusun saka sirah lampu, listrik lampu internal, awak rod lan bagean pondasi.Lampu jalan surya terintegrasi...
    Waca liyane
  • Will solar street lights be affected in winter?

    Apa lampu werna solar bakal kena pengaruh ing mangsa?

    Lampu dalan solar biasane ora kena pengaruh nalika musim dingin.Nanging, bisa uga kena pengaruh salju.Sawise panel surya ditutupi salju, lampu solar ora cukup panas kanggo ngowahi dadi listrik kanggo cahya.Mula, supaya bisa nggunakake lampu jalan surya ing musim dingin kaya biasane, ...
    Waca liyane
  • The reasons of solar street light does not light

    Alasan lampu dalan solar ora sumunar

    Energi surya minangka sumber energi penting ing sekitar kita.Liwat energi solar, kita wis nemokke pemanas banyu solar lan lampu werna solar.Sawise instalasi, yen ditemokake yen lampu jalan surya ora sumunar, perlu kanggo mangerteni alasan lan ngatasi masalah kasebut miturut re ...
    Waca liyane
  • Six advantages of integrated solar street light

    Enem kaluwihan lampu jalan surya terpadu

    Kauntungan siji: pangayoman lingkungan Dibandhingake karo lampu dalan tradisional, lampu werna solar utamané gumantung ing suryo srengenge kanggo ngowahi dadi listrik ing wayah awan lan ngeculake listrik ing wayah wengi kanggo cahya.Energi surya diakoni minangka energi paling ramah lingkungan ing ...
    Waca liyane
  • Four maintenance methods of integrated solar street light

    Papat cara pangopènan lampu jalan surya terpadu

    Lampu jalan surya terintegrasi mapan ing loro-lorone dalan.Saliyane cahya, uga penting banget kanggo dekorasi dalan.Utamane, kutha berkembang kanthi cepet lan lampu urip suwe.Lampu jalan surya terintegrasi diowahi kanthi energi surya, minangka lampu langsung ...
    Waca liyane
  • Where does the Solar Street light apply?

    Ngendi lampu Solar Street ditrapake?

    Nalika wayah wengi, lampu-lampu dalan kudu diuripake kanggo menehi cahya kanggo wong sing liwat.Lampu dalan tradisional, sing wis digunakake ing jaman biyen, nyedhiyakake cahya nanging ora cukup awet kanggo ngirit energi.Saiki, lampu jalan surya bisa digunakake ing macem-macem lampu kanggo kabeh jinis dalan lalu lintas, ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita