All In One Solar Street Lights
banner6

KENAPA PILIH KAMI?

Fokus ing manufaktur kabeh ing siji lampu werna solar kanggo 10+ taun

30w-120w All In One Solar Street Lights

Lampu Jalan Surya 30w-120w Kabeh Ing Siji

Biaya OEM sing murah
Solusi sakabèhé luwih gampang
Gampang Instalasi & Maintenance

Mini Integrated Solar Street Light

Lampu Jalan Surya Terintegrasi Mini

Luwih pinter
korek
Efisiensi Dhuwur

BABAGAN AWAKE DHEWE

Produk Lampu Energi Surya

Lingkungan, Gampang Instalasi & Maintenance.

Yangzhou Radiance Solar Technology Co.,Ltd.belongs kanggo Tianxiang Electric Group, kang specialized ing kabeh ing siji lampu werna solar.

Kita minangka pabrikan lan eksportir produk lampu jalan surya, lan pemasok global kanggo luwih saka 50 negara, kayata negara Afrika, negara Asia, negara Amerika lan liya-liyane.

Helios Solar minangka merek kita kanggo kabeh lampu jalan surya.Lan muga-muga bisa entuk dhukungan saka kabeh pelanggan solar kanggo mbangun masa depan sing cerah.

Lampu jalan surya kabeh ing siji kita nyakup 10w, 20w, 30w, 35w, 40w, 50w, 60w, 70w, 80w, 90w, 100w kabeh ing siji lampu jalan surya terpadu.

 

KATEGORI PRODUK

Lampu jalan surya terpadu lengkap kanggo sampeyan pilih.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita