All In One Solar Street Lights
banner6

Napa PILIH KAMI?

Fokus ing manufaktur kabeh ing siji lampu jalan surya sajrone 10+ taun

30w-120w All In One Solar Street Lights

30w-120w Kabeh Ing Siji Lampu Jalan Surya

Biaya OEM murah
Solusi sakabèhé luwih gampang
Instalasi & Pangopènan Gampang

Mini Integrated Solar Street Light

Lampu Jalan Solar Terintegrasi Mini

Luwih cerdas
Luwih entheng
Efisiensi Dhuwur

Babagan Kita

Produk Lampu Energi Surya

Lingkungan, Instalasi & Pangopènan Gampang.

Yangzhou Radiance Solar Technology Co., Ltd. duweke Tianxiang Electric Group, sing khusus kanggo kabeh lampu jalan surya.

Kita minangka pabrikan lan eksportir produk lampu jalan surya, lan pemasok global kanggo luwih saka 50 negara, kayata negara-negara Afrika, negara-negara Asia, negara-negara Amerika lan liya-liyane.

Helios Solar minangka merek kanggo kabeh lampu jalan surya. Lan kita ngarep-arep bisa entuk dhukungan saka kabeh pelanggan surya kanggo mbangun masa depan sing cerah.

Kabeh lampu ing dalan surya nutupi 10w, 20w, 30w, 35w, 40w, 50w, 60w, 70w, 80w, 90w, 100w kabeh ing siji lampu jalan surya sing terintegrasi.

 

KATEGORI PRODUK

Lampu jalan surya terintegrasi lengkap sing bisa dipilih.