Products

Produsen Lampu Jalan Surya Terpadu Kabeh Ing Siji

Produk

  • 30w integrated solar street light

    Lampu jalan surya terintegrasi 30w

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 30W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • 60w integrated solar street light

    Lampu jalan surya terintegrasi 60w

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 60W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • 80w integrated solar street light

    Lampu jalan surya terintegrasi 80w

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 80W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • 30w All in one solar street light

    30w Kabeh ing siji lampu dalan solar

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 30W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • 60w All in one solar street light

    60w Kabeh ing siji lampu dalan solar

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 60W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • 80w All in one solar street light

    80w Kabeh ing siji lampu dalan solar

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 80W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • 30W Auto clean all In one solar street light

    30W Auto ngresiki kabeh Ing siji lampu werna solar

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 30W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • 40W Auto clean all In one solar street light

    40W Auto ngresiki kabeh Ing siji lampu werna solar

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 40W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • 60W Auto clean all In one solar street light

    60W Auto ngresiki kabeh Ing siji lampu werna solar

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 60W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • All In Two Solar Street Lights

    Kabeh Ing Loro Lampu Street Solar

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • TXAIT-08 All in two solar street light

    TXAIT-08 Kabeh ing loro cahya werna solar

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • Single Arm Hot Dip Galvanized Light Pole

    Single Arm Hot Dip Galvanized Light Pole

    Dirancang utawa ditingkatake kanggo kabeh jinis tiang lampu dalan.Kita nggawe jinis lampu LED, lampu jalan surya, lampu ruangan lan tiang lampu.
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita