Auto Clean All In One Solar Street Lights

Produsen Lampu Jalan Surya Terpadu Kabeh Ing Siji

Resik Otomatis Kabeh Ing Siji Lampu Jalan Surya

  • 30W Auto clean all In one solar street light

    30W Auto ngresiki kabeh Ing siji lampu werna solar

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 30W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • 40W Auto clean all In one solar street light

    40W Auto ngresiki kabeh Ing siji lampu werna solar

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 40W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • 60W Auto clean all In one solar street light

    60W Auto ngresiki kabeh Ing siji lampu werna solar

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 60W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • Automatic Self Clean All In One Solar Street Light

    Lampu Jalan Solar Otomatis Kabeh Ing Siji

    Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

  • 80W Auto clean all In one solar street light

    80W Auto ngresiki kabeh Ing siji lampu werna solar

    60W Otomatis ngresiki kabeh Ing siji lampu dalan solarPort: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

    Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

    Sumber cahya: Lampu LED

    Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

    Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

    Daya Lampu: 80W

    Sumber Daya: Solar

    Rata-rata Urip: 100000hrs

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita