About Us

Produsen Lampu Jalan Surya Terpadu Kabeh Ing Siji

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

tx lighting factory

Yangzhou Radiance Solar Tech Co.,Ltd.belongs kanggo Tianxiang Electric Group, kang specialized ing kabeh ing siji lampu werna solar.

Kita minangka produsen lan eksportir produk lampu jalan surya, lan pemasok blobal luwih saka 50 negara, kayata negara Afrika, negara Asia, negara Amerika lan liya-liyane.

Helios Solar minangka merek kita kanggo kabeh lampu jalan surya.Lan muga-muga bisa entuk dhukungan saka kabeh pelanggan solar kanggo mbangun masa depan sing cerah.

Lampu jalan surya kabeh ing siji kita nyakup 10w, 20w, 30w, 35w, 40w, 50w, 60w, 70w, 80w, 90w, 100w kabeh ing siji lampu jalan surya terpadu.

Minangka Produsèn cahya LED profesional, perusahaan kita, strictly tancep kanggo "Pelanggan pisanan" filosofi bisnis uga njupuk pangayoman lingkungan minangka komisi kita dhewe, wis dibukak akeh seri saka energi-daya, lingkungan-loropaken lampu mimpin cahya ing sawetara taun kepungkur. .

Ing wektu sing padha, kita bakal tansah kaya kanggo terus-terusan nambah, inovasi dhéwé kanggo ketemu munggah pelanggan donya.

Produk kita diakoni sacara luas lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus ganti.

We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan sukses bebarengan.

Kanthi Lampu Surya Helios, sampeyan bisa entuk:

A. layanan Fantastic---- respon cepet, solusi desain profesional, tuntunan ati-ati lan sampurna sawise-sales support.

B. Macem-macem cara kerjasama---- OEM, ODM, lsp.

C. Pangiriman cepet(Produk standar: sajrone 7 dina kerja; produk khusus: sajrone 15 dina kerja)

D. Sertifikat---- ISO 9001:2000, CE&EN, RoHS, IEC, CCC, AAA dll.

 Napa milih Helios Solar Lights?

Kita duwe tim R&D lan insinyur sing kuat, sing nawakake produk lan dhukungan teknis sing luar biasa, lan kita duwe panel surya, baterei solar lan bengkel lampu.

A. Desain cahya bisa ditawakake miturut syarat proyek.

Lampu B.New bisa disesuaikan adhedhasar syarat klien.

C. Dhukungan teknis lan saran profesional bisa diwenehake.

 

certificates of all in one solar street lights
https://www.isolarlights.com/certificates/

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita