Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

https://www.isolarlights.com/products/

Yangzhou Radiance Photovoltaic Technology Co., Ltd. milik Tianxiang Electric Group, sing khusus ing produk lampu jalan wiwit taun 1996.

Kita minangka pabrikan kanthi luwih saka 40,000+ m2area pabrik lan eksportir produk cahya werna solar, lan supplier global kanggo luwih saka 50 negara, kayata negara Afrika, negara Asia, negara Amérika lan etc.

Helios Solar minangka merek kita kanggo kabeh lampu jalan surya.Lan muga-muga bisa entuk dhukungan saka kabeh pelanggan solar kanggo mbangun masa depan sing cerah.

Lampu jalan surya kabeh kita kalebu 10w, 20w, 30w, 35w, 40w, 50w, 60w, 70w, 80w, 90w, 100w kabeh ing siji lampu jalan surya terpadu.

Minangka Produsèn cahya LED profesional, perusahaan kita, strictly tancep kanggo "Pelanggan pisanan" filosofi bisnis uga njupuk pangayoman lingkungan minangka komisi kita dhewe, wis dibukak akeh seri saka energi-daya, lingkungan-loropaken lampu mimpin cahya ing sawetara taun kepungkur. .

Ing wektu sing padha, kita bakal tansah kaya kanggo terus-terusan nambah, inovasi dhéwé kanggo ketemu munggah pelanggan donya.

Produk kita diakoni lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus ganti.

We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan sukses bebarengan.

Kanthi Lampu Surya Helios, sampeyan bisa entuk:

A. layanan Fantastic---- respon cepet, solusi desain profesional, tuntunan ati-ati lan sampurna sawise-sales support.

B. Macem-macem cara kerjasama---- OEM, ODM, lsp.

C. Pangiriman cepet(Produk standar: ing 7 dina kerja; produk khusus: ing 15 dina kerja)

D. Sertifikat---- ISO 9001:2000, CCC, CQC dll.

 Napa milih Helios Solar Lights?

Kita duwe tim R&D lan insinyur sing kuat, sing nawakake produk lan dhukungan teknis sing luar biasa, lan kita duwe panel surya, baterei solar lan bengkel lampu.

A. Desain cahya bisa ditawakake miturut syarat proyek.

Lampu B.New bisa disesuaikan adhedhasar syarat klien.

C. Dhukungan teknis lan saran profesional bisa diwenehake.

SERTIFIKAT SERTIFIKAT PRODUK WAJIB CHINA
SERTIFIKAT SERTIFIKASI PRODUK
SERTIFIKAT CHINA kanggo PRODUK KONSERVASI ENERGI
ISO9001
ISO 14001
ISO 45001

CEO Radiance Solar----Jason

jason--radiance solar

Anggota Rotary

lampu jalan surya -radiance solar, CEO

Rotary minangka jaringan global kanthi 1,4 yuta tanggi, kanca, pimpinan, lan pemecah masalah sing ndeleng jagad ing ngendi wong bisa nyawiji lan tumindak kanggo nggawe owah-owahan sing langgeng - ing saindenging jagad, komunitas, lan awake dhewe.


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita