60w All in one solar street light

Produsen Lampu Jalan Surya Terpadu Kabeh Ing Siji

60w Kabeh ing siji lampu dalan solar

Katrangan singkat:

Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

Sumber cahya: Lampu LED

Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

Daya Lampu: 60W

Sumber Daya: Solar

Rata-rata Urip: 100000hrs


Detail Produk

Deskripsi Produk

panel surya

18V80W panel surya (mono kristal silikon)

lampu LED

LED 60w Kab

Kapasitas baterei

30AH * 12.8V (LiFePO4)

Lumen

> 110 lm/W

Controller saiki

10A

Merk Kripik Led

LUXEON 3030

Led wektu urip

50000 jam

Sudut pandang

120⁰

Wektu kerja

8-10 jam saben dina, 3 dina serep

Suhu kerja

-30 ℃ ~ + 70 ℃

Suhu warna

3000-6500k

Mounting dhuwur

7-9m

spasi antarane cahya

25-30m

Bahan lampu utama

paduan aluminium

Sertifikat

CE / ROHS / IP65

Garansi produk

3 taun

Ukuran produk

1147 * 480 * 60 mm

Bobot

20 kg

Pangukuran rinci

旧60w

Aplikasi

1626855938(1)
1626855904

Deskripsi Struktur

description

prabotan

1626856254

SOLAR PANEL MESIN nglereni

Posisi sing tepat, nglereni laser kualitas balok sing apik, jembaré potong lan pinggir sing luwih alus.

1626856272(1)

LINE PRODUKSI

Efisiensi produksi dhuwur, output gedhe, pangiriman cepet sing bisa disesuaikan.

1626856293(1)

TESTER SPHERE INTEGRASI

Bisa kanthi akurat nguji macem-macem data lampu, kayata lumen, suhu warna, lsp.

Sertifikasi

certificates of all in one solar street lights

FAQ

Q1.Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?Ing endi perusahaan utawa pabrik sampeyan?

A: Kita minangka produsen profesional lampu sing dipimpin, sing ana ing Kutha Ningbo China.

Q2.Apa produk utama sampeyan?

A: Lampu sorot sing dipimpin, lampu teluk sing dhuwur, lampu jalan sing dipimpin, lampu kerja sing dipimpin, lampu kerja sing bisa diisi ulang, lampu solar, lsp.

Q3.Pasar endi sing sampeyan adol saiki?

A: Pasar kita yaiku Afrika Kidul, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah lan liya-liyane.

Q4.Apa aku bisa njaluk sampel kanggo Flood Light?

A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nyoba lan mriksa kualitas, conto campuran bisa ditampa.

Q5. Apa babagan wektu timbal?

A: Sample perlu 5-7 dina, wektu produksi massal perlu bab 35 dina kanggo jumlah gedhe.

Q6.Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A: Umumé, kita bakal njupuk 10 kanggo 15 dina sawise nampa pembayaran advance, wektu pangiriman tartamtu gumantung ing item lan jumlahe pesenan.

Q7.ODM utawa OEM ditrima?

A: Ya, kita bisa nindakake ODM & OEM, sijine logo ing lampu utawa paket loro kasedhiya

Napa milih Helios Solar Lights?

Kita duwe tim R&D lan insinyur sing kuat, sing nawakake produk lan dhukungan teknis sing luar biasa, lan kita duwe panel surya, baterei solar lan bengkel lampu.

A. Desain cahya bisa ditawakake miturut syarat proyek.

Lampu B.New bisa disesuaikan adhedhasar syarat klien.

C. Dhukungan teknis lan saran profesional bisa diwenehake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita