30W Auto clean all In one solar street light

Produsen Lampu Jalan Surya Terpadu Kabeh Ing Siji

30W Auto ngresiki kabeh Ing siji lampu werna solar

Katrangan singkat:

Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

Sumber cahya: Lampu LED

Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

Daya Lampu: 30W

Sumber Daya: Solar

Rata-rata Urip: 100000hrs


Detail Produk

Deskripsi Produk

panel surya 18V80W panel surya (mono kristal silikon)
lampu LED LED 30w Kab
Kapasitas baterei baterei lithium 12.8V 30AH
Fungsi khusus Nyapu bledug otomatis lan ngresiki salju
Lumen 110 lm/w
Controller saiki 5A
Merk Kripik Led LUMILEDS
Led wektu urip 50000 jam
Sudut pandang 120⁰
Wektu kerja 6-8 jam saben dina, 3 dina serep
Suhu kerja -30 ℃ ~ + 70 ℃
Suhu warna 3000-6500k
Mounting dhuwur 7-8m
spasi antarane cahya 25-30m
Bahan omah paduan aluminium
Sertifikat CE / ROHS / IP65
Garansi produk 3 taun
Ukuran produk 1068 * 533 * 60 mm

Aplikasi

1626855938(1)
1626855904

prabotan

8

Sertifikasi

certificates of all in one solar street lights

Fitur

1. Adhedhasar lampu jalan surya semi-integrasi klasik.Produk anyar iki minangka lampu kreatif kanthi desain elegan.Omah aluminium die-cast lan panel surya sing disesuaikan, kanthi fungsi kayata kontrol wektu, kontrol cahya, lan sensing infra merah ing awak manungsa.
2. Panel surya sing bisa diatur arah nggedhekake efisiensi pangisian daya sel surya.
3. Bisa digunakake karo adaptor AC lan digunakake minangka lampu werna LED komersial karo controller darmabakti
4. Padhang sing luwih dhuwur lan konsumsi energi sing luwih murah

Aplikasi

1. Tunnel, Subway, Underground Lighting;
2. Gymnasium, Lampu Stadion Olahraga;
3. Gedung, Billboard Lighting;
4. SPBU, Garasi Lampu;
5. Taman, Lampu Taman;
6. Bengkel, Lampu Pabrik;
7. Gudang, Lampu Panyimpenan;
8. Yard, Cahya Square;
9. Dalan, Lampu Jalan Raya;
10. Stasiun, Dock Lighting lsp.
11. Langsung ngganti lampu HID tradisional .kanggo ngirit energi.

Apa milih kita

1. Layanan siji-mandeg

-Sampeyan bisa nemokake solusi kanggo meh kabeh lampu ruangan saka kita, kayata lampu jalan, lampu persegi, lampu lanskap, lampu lalu lintas lan lampu komersial lan liya-liyane.

2. Sistem Produksi Terpadu Vertikal

-Sampeyan bakal seneng produk berkualitas tinggi kanthi rega larang regane saka kita amarga kita nggawe sebagian besar komponen utama saka sumber LED, lampu, panel surya, pole lan malah bubuk lukisan kanggo ngontrol biaya lan kualitas.

3.Efisiensi Biaya

-Manufaktur komponen utama kanggo ngirit biaya.Helios Solar Lights ngasilake panel surya, lampu lan tiang kanggo ngontrol biaya lan kualitas.

4. Factory Outlet

-Ora ana perantara antarane pabrikan Helios Solar Lights lan para panuku domestik lan jaban rangkah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita