30w All in one solar street light

Produsen Lampu Jalan Surya Terpadu Kabeh Ing Siji

30w Kabeh ing siji lampu dalan solar

Katrangan singkat:

Port: Shanghai, Yangzhou utawa port sing ditunjuk

Kapasitas Produksi:> 20000sets / Month

Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

Sumber cahya: Lampu LED

Suhu Warna (CCT): 3000K-6500K

Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

Daya Lampu: 30W

Sumber Daya: Solar

Rata-rata Urip: 100000hrs


Detail Produk

Deskripsi Produk

panel surya

18V60W panel surya (mono kristal silikon)

lampu LED

LED 30w Kab

Kapasitas baterei

baterei lithium 24AH

Lumen

> 110 lm/w

Controller saiki

5A

Merk Kripik Led  LUXEON 3030

Led wektu urip

50000 jam

Sudut pandang

120⁰

Wektu kerja

8-10 jam saben dina, 3 dina serep

Suhu kerja

-30 ℃ ~ + 70 ℃

Suhu warna

3000-6500k

Mounting dhuwur

7-8m

spasi antarane cahya

25-30m

Bahan lampu utama

paduan aluminium

Sertifikat

CE / ROHS / IP65

Garansi produk

3 taun

Ukuran produk

988 * 465 * 60 mm

Bobot

14,75 kg

Pangukuran rinci

1631261860(1)

Aplikasi

1626855938(1)
1626855904

Deskripsi Struktur

description

prabotan

1626856254

SOLAR PANEL MESIN nglereni

Posisi sing tepat, nglereni laser kualitas balok sing apik, jembaré potong lan pinggir sing luwih alus.

1626856272(1)

LINE PRODUKSI

Efisiensi produksi dhuwur, output gedhe, pangiriman cepet sing bisa disesuaikan.

1626856293(1)

TESTER SPHERE INTEGRASI

Bisa kanthi akurat nguji macem-macem data lampu, kayata lumen, suhu warna, lsp.

Sertifikasi

certificates of all in one solar street lights

Kaluwihan Proyek Lampu Jalan Surya:

1. Energi Ijo, Konsumsi Daya Kurang, Ngirit 60% -80% Saka Liyane.

2. Daya sing luwih dhuwur, intensitas padhang sing luwih dhuwur, Rendition Warna sing Apik.

3. Ngirit biaya listrik.Ngirit trafo listrik lan biaya kabel.pangopènan gratis

4. Dampak Lingkungan - Ngilangi Pembuangan Mbebayani, Polusi Cahya Sedheng, Ora Ana Radiasi.

5. Umur luwih dawa: Antarane 80000-100000 Hr.Yen Cahya 12 jam / wengi, bisa nggunakake paling sethithik 12-22 Taun.

6. Kurang panas Dihasilake dibandhingake karo sumber liyane,

7. Orientasi Mudhun saka Cahya, bisa nyetel amba cahya lan sawetara cahya. Sumber cahya liyane mung bisa menehi wangun bunder umum lan sawetara cahya cilik.

FAQ

Q1.Apa aku bisa njaluk sampel kanggo lampu led?

A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas.Sampel campuran bisa ditampa.

Q2.Apa babagan lead time?

A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka.

Q3.Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan lampu led?

A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya.

Q4.Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT.Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka.Maskapai lan kapal laut uga opsional.

Q5.Kepiye carane nerusake pesenan kanggo lampu sing dipimpin?

A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
Fourthly Kita ngatur produksi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita